TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020

 Ammattiosaston ensisijainen tehtävä on jäsenistön edunvalvonta, jonka onnistuminen edellyttää ammattiosaston tavoitteisiin sitoutunutta ja toimintaan tavoitteidensaavuttamiseen aktiivisesti osallistuvaa jäsenistöä.

Ammattiosastossa toimii vakiintunut, aktiivinen mutta pienehkö joukko jäseniä. Myös tulevan vuoden tavoitteena on saada toimintaan mukaan jäseniä, jotka eivät aiemmin ole osallistuneet ao:n kokouksiin tai muuhun toimintaan.

EDUNVALVONTA

Ammattiosaston päätehtävänä on huolehtia jäsenistönsä edunvalvonnasta. Tehyn Laitilan ammattiosasto ry:n pääluottamusmiehenä toimii sairaanhoitaja Hanna Vaaraslahti ja varaluottamusmiehenä lähihoitaja Nina Valio.

Ao:n hallituksen jäsenet pyrkivät luomaan verkostoja päättäjiin, jotta muutostilanteissa tiedetään missä mennään ja kyetään mahdollisesti vaikuttamaan asioihin.

JÄSENET

Jäsenhankinta on yksi ammattiosaston konkreettisemmista tehtävistä. Olemme ns. sekaosasto. Jäsenemme toimivat sekä kunnallisella että yksityisellä puolella. Jäsenmäärä liikkuu sadan molemmin puolin. Kaikki Tehyn jäsenyyskelpoiset yritetään rekrytoida ammattiosaston jäseniksi. Ao:n opiskelijatutorit pitävät info-tilaisuuksia sekä aloittaville että valmistuville lähihoitajaryhmille Winnovassa ja Novidassa. Yksi hallituksen jäsenistä hoitaa ao:n jäsenrekisteriä.

Tiedottaminen jäsenille tapahtuu pääsääntöisesti ao:n nettisivujen sekä sähköpostin kautta. Nettisivuja hoitaa siihen valittu tiedottaja. Työpaikkavastaavat vievät tietoa omiin vastuualueisiinsa. Tiedonkulkua pyritään parantamaan myös tällä tavalla. Paikallislehden ilmoitustilaa käytetään mahdollisuuksien mukaan.

KOKOUKSET

Järjestämme kaksi sääntömääräistä kokousta jäsenistölle, kevät- ja syyskokouksen. Kevätkokouksessa käydään läpi edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Syyskokouksessa tehdään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Joka kolmas vuosi syyskokouksessa valitaan ao:n hallituksen varsinaiset - ja varajäsenet kaksivuotiskaudelle. Ao:n hallitus kokoontuu noin 5-7 kertaa vuodessa.

KOULUTUS

Ao pyrkii järjestämään koulutusta jäsenistön toiveiden ja tarpeiden mukaan.

VAPAA-AJAN TOIMINTA

Vuodelle 2020 suunniteltuja vapaa-ajan toimintoja jäsenistölle:

      • Ao maksaa Laitilan uimahallissa käynnin 1 x viikko 

      • Ao maksaa 2 € kuntosalikäynnistä/viikko Laitilan Kunto-Kukossa tai vaihtoehtoisesti 

        NurkkaGymissä 

      • Ao maksaa 50% Laitilan Kinon pääsylipusta/kuukausi 

      • Ao maksaa yhden pääsylipun/jäsen Kaivolan kesäteatteriin 

      • Jäsenilta paikallisessa liikkeessä 

      • Retkiä lähiympäristöön 

      • Jäseniä muistetaan 50- ja 60-vuotispäivän kunniaksi 

      • Mahdollisesti risteilyn, teatterin yms. järjestäminen